Kontakt

Om Sökmotoroptimering.se

Philip Blomsterberg
Ägare av Sökmotoroptimering.se

Jag heter Philip Blomsterberg och är sedan länge verksam inom företagande på Internet. 1995 började jag min bana online genom företaget Update som sedermera blev uppköpt. Redan då var SEO viktigt, och jag är en av få svenskar som var med innan Google ens var påtänkt.

Jag har arbetat med en myriad av olika projekt inom onlineföretagande - ecommerce, handel med domäner, outsourcing och såklart SEO/sökmotoroptimering. Jag har drivit egna projekt inom de flesta områdenn - t.ex. hosting, hälsoprodukter, programvaror, och har även haft ett kontor med anställda i Asien.

Under tidigt 2010-tal konsultade jag åt några av de sajter som återfinns på alexas lista över världens 150 största, och bestämde mig därefter för att starta upp verksamhet i Sverige.

Jag driver sedan april 2015 företaget Levante Sökmotoroptimering i Malmö. Vi gör skräddarsydd sökmotoroptimering som är en blandning av gamla old school-metoder och det allra senaste. Jag har en egen frågekolumn inom SEO hos Loopia och Företagande.se, och skriver även för siter såsom Majestic SEO, Smashing Magazine och Ahrefs.

Vill du komma i kontakt med mig gällande sökmotoroptimering, ris och ros, förslag till sajten så fyll vänligen i formuläret till höger.


Intripid Sökmotoroptimering
Baltzarsgatan 18, SE211 36 Malmö
Telefon: 0700-170717
Email:  info@intripid.com

Kontakta

Ja, jag vill gärna komma förbi på en kopp kaffe och hjälp med sökmotoroptimering

2 + 3  =